Schout van Groenewegenstraat 45 niet beschikbaar

292_1440
Rotterdam
Schout van Groenewegenstraat 45

Tel: 0255547575

Tijdelijk niet beschikbaar, gelegen aan de Schout van Groenewegenstraat. De garagebox is geschikt voor opslag van auto, motor of goederen, als plek om in te werken (ZZP-er) of te klussen. Hij is geschikt voor lichte bedrijfsactiviteiten, maar geen handel of bedrijfsmatige reparatie van voertuigen. De garagebox ligt buiten de milieuzone en is dus geschikt voor stalling van auto’s van vóór 1992 en oldtimers (ook de op- en afrit van de A13 en A20 liggen buiten de milieuzone). De box heeft een zelfstandig adres met bijbehorende brievenbus. Huur is €295,- per maand, exclusief BTW en servicekosten. Indien de garage uitsluitend als stalling/opslag wordt gebruikt is dit vrijgesteld van BTW. De wijze van gebruik zal contractueel worden vastgelegd.
Waarborgsom 2 maanden huur. Administratiekosten € 295,00 éénmalig. Bij een jaar vooruitbetaling één maand korting.
Afmetingen: 23m2.
Begane grond ca. 5 x 2.8 m. met openslaande deuren. In de garage bevindt zich een extra verdieping, ca. 3.25 x 2.8 m. De garage is voorzien van een dakkapel aan de voorzijde en een Velux dakraam aan de achterzijde.
De garagebox is gelegen op eigen grond en is voorzien van elektriciteit en water (huurder dient zelf een contract aan te sluiten bij de net beheerders).
Ter ontmoediging van criminele activiteiten wordt in de huurovereenkomst een anti-narcotica bepaling opgenomen en is voorafgaand aan de verhuur een deugdelijke legitimatie vereist en kan om referenties worden gevraagd.
Neem gerust contact op voor meer informatie.
Aan de bovenstaande tekst kunnen geen rechten worden ontleend.