Eigenaren

Onbezorgd uw woning, winkel of garage verhuren? Bij Janus Vastgoedbeheer bent u op het juiste adres. Sinds 1923  houden wij ons bezig met het vastgoedmanagement van onder meer beleggingspanden, opslagboxen en het onderhouden en ondersteunen van VvE’s.

 

Van een enkele woning tot aan een geheel appartementencomplex, wij kunnen u alle zorgen omtrent de verhuur van uw object of het VvE beheer uit handen nemen.

 

Bij Janus Vastgoedbeheer heeft u de keuze uit verschillende diensten. Uiteraard kunnen wij in samenspraak met u een pakket samenstellen dat perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Maak vrijblijvend een afspraak met ons om te ondervinden wat Janus Vastgoedbeheer u te bieden heeft!

 

Financieel en administratief beheer

Ons financieel en administratief beheer houdt zich bezig met de hele papierwinkel die bij de verhuur van uw object komt kijken. Hierbij kunt u denken aan het opmaken van huurcontracten en huurafrekeningen, het innen van de huur en het verzorgen van de eindinspectie na afloop van de huurperiode, maar ook het verzorgen van de jaarlijkse huurprijsverhoging en het adviseren over juridische bijstand bij betalingsachterstanden behoren tot ons terrein. Aan het einde van iedere maand worden de inkomsten en uitgaven verrekend en wordt, onder overlegging van de huurafrekening, de huur aan u overgemaakt. Voor meer informatie over financieel en administratief beheer kunt u contact opnemen met ons kantoor.

 

Onderhoud en technisch beheer

Een weggewaaide dakpan, afgebladderd verfwerk of een niet sluitend raamkozijn. Elke huiseigenaar is bekend met soortgelijke voorvallen. Maar wanneer zijn de kosten nou voor de huurder en wanneer voor de verhuurder? En welke vakman moet voor welke situatie worden ingeschakeld? Het onderhoud en technisch beheer van Janus Vastgoedbeheer neemt al dit soort zaken voor u uit handen. Wij weten precies voor welke schades u als verhuurder wel of niet verantwoordelijk bent en wij hebben een groot netwerk van vakbekwame specialisten die elke schade voor u kunnen oplossen. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van onderhoudszaken, zoals het aanvragen, vergelijken en beoordelen van offertes. Bij kleine onderhoud– en vervangingswerkzaamheden (tot € 500, -) en spoedeisende reparaties zullen wij direct actie ondernemen. Groter onderhoud doen wij uiteraard in overleg met u. Neem voor meer informatie over het onderhoud en technisch beheer contact op met ons kantoor.